Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Νατσιονάλμανσαφτ


Η Εθνική Γερμανίας είναι σαν τον Τόλη Βοσκόπουλο και το σκόρδο: ή θα το λατρεύεις ή θα το σιχαίνεσαι! Μέση κατάσταση δεν υπάρχει…

Εμείς οι οπαδοί της Νατσιονάλμανσαφτ (που λειτουργούμε σαν θρησκευτική σέκτα ή κλειστή λέσχη) δεν δίνουμε δεκάρα για τα χιλιοειπωμένα κλισέ. Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα πικρόχολα σχόλια των άλλων. Για την ακρίβεια, λατρεύουμε να μας μισούν!

Και στις ελαφρότητες περί κρύων και αχώνευτων γερμαναράδων (δεν θα τους παντρευτούμε κιόλας), αντιπαραβάλλουμε την διαχρονική ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ:

«Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που παίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί!»


Και έχουν και τις ομορφότερες γυναίκες!

(οk. Το παράχeσα...)

15 σχόλια:

Unknown είπε...

άντε να χωσει και 3 ακομα μπαλακια π μπαλακ
να πληρωθουμε.

σιγα

ion είπε...

Εμένα ακόμη να με πληρώσει η Siemens

sitofkris είπε...

ich heiβe sitofkris

lazinio είπε...

Auto pou kerdizoun panta oi germanoi einai polu klise milame.

ion είπε...

Κλισέ θα ήταν αν δεν ήταν εκνευριστικά συνεπές. Οπότε μιλάμε για κάτι που μοιάζει με νόμο της Φυσικής :)

Όταν δε, το ένα-δυο γίνεται με κλειστά μάτια όπως στο γκολ του Λαμ τότε είναι και νόμος ποδοσφαιρικής Χημείας.

Και την Κυριακή που η Γερμανία θα το σηκώσει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα είναι και Μαθηματικά..

Σαν το 2+2=4



υγ Lazinio η κοπέλα στη φωτό κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους Τούρκους ή μόνο εμένα μου φαίνεται?

sitofkris είπε...

ion na fortoso tin germania,3 kati dini.axasto?

ion είπε...

Το φόρτωσα. Ή θα πάμε διακοπές με χορηγό τον Σβάινσταιγκερ ή θα πάμε φυλακή.

Αν και η Ισπανία έχει περισσότερη ποιότητα τον τελικό θα κρίνει η φανέλα. Πιστεύω οτι οι Γερμανοί θα τους μπλοκάρουν και δεν θα μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι που έκαναν στους προηγούμενους αγώνες και θα λέμε όλοι ότι και με την Πορτογαλία. Οτι δηλαδή καλύτερες μονάδες αλλά οι άλλοι ξέρουν να παίζουν τα κρίσιμα παιχνίδια. Ειδικά αν προηγηθεί η Γερμανία, καληνύχτα.. Δεν το χάνει με τίποτα.

Επίσης, πιστεύω πως ο Μπάλακ θα είναι ο πρωταγωνιστής, ο Τόρες θα χαθεί στην μετριότητα και ο Ράμος θα πετύχει αυτογκόλ.

Ανώνυμος είπε...

Επιμένουν στις χαριτωμενιές περί «πάντσερ» για τους παίκτες της εθνικής Γερμανίας πολλοί καλοί συνάδελφοι στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις του Ράιχ... ουπς! συγγνώμην, της επικράτειας. Αθώο χαριτολόγημα δεν λέω, και καθώς η εθνική Γερμανίας προελαύνει, από νίκη σε νίκη, γιατί να μην προχωρήσουμε και σε άλλες εξίσου αθώες χαριτωμενιές όπως, λόγου χάριν, «ολοκαύτωμα τους έκαναν τους Τούρκους τα πάντσερ» - ή «Αουσβιτς το Ερνστ Χάπελ» (το γήπεδο του τελικού στη Βιέννη). Οχι, τα «πάντσερ» δεν είναι ένας αθώος ευφημισμός και ούτε όσοι ανατριχιάζουν με κάτι τέτοια ευφυολογήματα, ανατριχιάζουν λόγω πολιτικής ορθότητος. Ποια «πάντσερ», αδέρφια; Οι «Τίγρεις» ή οι «Πάνθηρες» της Βέρμαχτ ή των Βάφεν Ες Ες; Τα πάντσερ άφησαν πίσω τους καμμιά τριανταριά εκατομμύρια νεκρούς,

έχει και η αμνημοσύνη τα όριά της. Και μη μου πείτε «υπερβολές», καθότι εξ όνυχος τον λέοντα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τανκς και τον πάντα ελλοχεύοντα (και στα γήπεδα) φασισμό, πολύ ευχαριστημένον με κάτι τέτοιες «αθώες» νομιμοποιήσεις...

Στάθης Σταυρόπουλος/ Ελευθεροτυπία 27/06/2008

sitofkris είπε...

vsk tin antipatho san omada tin germania ala exoun guts.ante na
doume...tha valo+1o skorer mertesacker,kotzam leleki prepi na
kolisi mia kefalia se kana korneraki

ion είπε...

αντι για χαβαη, φυλακη και prison brake γιατι ειμαι εξυπνοτερος του σκοφιλντ, ο αγωνας κριθηκε απο την ποιοτητα, μπλοκαριστηκαν τελικα οι γερμανοι, προηγηθηκε η ισπανια-καληνυχτα, ο μπαλακ χαθηκε στη μετριοτητα, ο τορες πρωταγωνιστησε, γερμανος αμυντικος κοντεψε να βαλει αυτογκολ, φυσικη-χημεια-μαθηματικα κατω απο την βαση, καθορλα ρε βερνικε ποια κατσαρολα, διαιτητης για λεπτες χειρουργικες επεμβασεις, 2+2 ενιοτε κανει 5.......



αυριο η πρωτη της ΑΕΚ.

δεν ειμαι καλα

sitofkris είπε...

autos o swainsteiger ektelouse ta stimena xamila anti na psaxni ton leleka re gmt,ntaksi germania fenotan san na min mprouse na to palepsi kan(oliver).

Manolog3 είπε...

Αφου δεν το πηρε η Ολλανδια ειναι σαν να μην εγινε το Euro....

kiara είπε...

Εδώ είσαι εσύ πουλάκι μου; Στείλε και κανά μέιλ! Καλά να πάθεις, να μάθεις να λες μεγάλα λόγια!:P Η Ισπανία πήρε την ωραίοτερη εκδίκηση!;)

Unknown είπε...

oO

Ανώνυμος είπε...

Λατρεύουμε γερμανία λέμε!! Έχουν και τους πιο ωραίους άντρες (ποδοσφαιριστές)!!! Αλλά φώτο για μας τα κοριτσάκια δεν έχει!! Φτου σας!!!

Αργοπορημένο σχόλιο όπως πάντα!! χιχιχιχι