Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Sir-Takis???

Δεν έχουν περάσει 2 ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της παε Ολυμπιακος με τον Τακη Λεμονη και οι πληροφοριες ηδη φερνουν τον ελληνα τεχνικο να κανει τσεκ ιν στο ελ βενιζελος για την πτηση τριαμηδεν με προορισμο το Λονδινο.
Η ανάληψη της τεχνικης ηγεσιας της Τσελσι απο τον Λεμονη θεωρειται σχεδον "σεγκουρη".
Φωτογραφία απο Παπαρατσι που εφτασε μολις τωρα στο μειλ του μπλογκ μας επιβεβαιωνει το φημολο(Γούμενο ξαναπαρε την ΠΑΕ απο τον τεο) χθεσινο ραντεβου του sir-takis με τον ρωσο μεγιστανα και ιδιοκτητη της λονδρεζικης Παε σε γηπεδο 5χ5 του πειραια..


Οι συζητησεις μαλλον ηταν προχωρημενες (πολυ μπροστα δλδ) κατι που αναγκασε τη διοικηση του θρυλου να αποδεσμευσει σημερα τον ελληνα Υπερπετυχημενο
μανατζερ.
Το ενδεχομενο να αναθεωρησει την αποφαση του και να παραμεινει τελικα στην Τσελσι μετα το καλοκαιρι εμφανιζεται να σκεφτεται σοβαρα και ο Ντρογκμπα μετα την σημερινη εξελιξη κατι που δηλωσε στο στενο κυκλο του..
Η δηλωση του αυτη ερχεται να βαλει λαδι στη φωτια στο σουσουρο που ακολουθησε την αδιαφορη (τουλαχιστον ) αποδοση του στον αγωνα Τσελσι Ολυμπιακου την περασμενη τεταρτη. Δημοσιογραφος που παρακολουθουσε τον αγωνα μαλιστα παρατηρησε ανεπαισθητο κλεισιμο ματιου του Ντρογκμπα προς τον sir-Takis. Η δικαιολογια του Ντρογκμπα μετά τον αγωνα "Εσταξε ιδρωτας στο ματι μου" δεν έπεισε εξάλλου κανέναν.

4 σχόλια:

Κατουρημένη ποδιά είπε...

σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Λεμονής θα κάνει αθλητική εκπομπή στο ΤηλεΑστυ με τίτλο: "Τσάι με το Λεμονή"

Κώστας είπε...

Εκεί στην Αγγλία ο sir Takis , θα μπορέσει επιτέλους να συναναστραφεί με άτομα του κύκλου του, όπως ο sir Alex Ferguson....

sunday είπε...

Να προσθέσω κάτι σύμφωνα με τις δικές μου πηγές. Το λάδι που έβαλε ο Ντρογκμπά στη φωτιά ήταν καλαματιανό.

sitofkris είπε...

συρ-τάκης